EnglishΕλληνικα

Μενού

Cocktails


Tea & “M DRY Mastiha”

 220-TEA-M-DRY-MASTIHA
[list line=”yes” style=”style5″]

  • 50ml M DRY Mastiha
  • 25 ml Jack Daniel’s
  • 25 ml χυμό πορτοκάλι (μισό πορτοκάλι)
  • 10 ml χυμό λεμόνι
  • 15 ml σιρόπι τσαγιού (1:1 ρόφημα τσαγιού, ζάχαρη)

[/list]

Τοποθετήστε στο shaker την M DRY Mastiha, πάγο, χυμό λεμόνι, χυμό πορτοκάλι, Jack Daniel’s, σιρόπι τσαγιού και χτυπήστε καλά. Σουρώστε και σερβίρετε σε ποτήρι double old fashioned. Γαρνίρετε με φλούδα πορτοκαλιού, φύλλα δυόσμου, μια φέτα λεμόνι και φύλλα τσαγιού. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ TO !
 


Sweet & Sour “M DRY Mastiha”

SWEET-SOUR-M-DRY-MASTIHA
[list line=”yes” style=”style5″]

  • 50 ml M DRY Mastiha
  • 3 φέτες πράσινο μήλο
  • 25 ml χυμό lime
  • 15 ml μέλι
  • 1 ξυλάκι κανέλας

[/list]

Τοποθετήστε στο shaker 2 φέτες πράσινο μήλο και πιέστε με ένα γουδοχέρι (muddling). Προσθέστε την M DRY Mastiha, το χυμό lime, το μέλι, πάγο και χτυπήστε καλά. Διπλοσουρώστε (double strain) και σερβίρετε σε ποτήρι old fashioned. Γαρνίρετε με 1 φέτα πράσινο μήλο και κανέλα. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ TO !
 


Red “M DRY Mastiha”

RED M DRY MASTIHA
[list line=”yes” style=”style5″]

  • 40 ml M DRY Mastiha
  • 30 ml Finlandia Vodka
  • 30 ml xυμό λεμονιού
  • 15 ml Chambord
  • Tριμμένος πάγος

[/list]

Σε ποτήρι double old fashioned, τοποθετήστε τον πάγο, M DRY Mastiha, τη Finlandia Vodka, το χυμό και αναδεύστε (stirring). Προσθέστε το Chambord, αφήνοντάς το να κυλήσει αργά, δημιουργώντας ένα κόκκινο παθιασμένο εφέ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ !
 


Funky “M DRY Mastiha”

FUNKY M DRY MASTIHA
[list line=”yes” style=”style5″]

  • 45 ml M DRY Mastiha
  • 25 ml Jack Daniel’s
  • 25 ml χυμό lime
  • 25 ml χυμό ανανά
  • 1 φέτα λεμόνι
  • χαμομήλι
  • 15 ml σιρόπι κανέλας (1:1 νερό
    αρωματισμένο με κανέλα, ζάχαρη)

[/list]

Τοποθετήστε στο shaker την M DRY Mastiha, πάγο, Jack Daniel’s, χυμό lime, χυμό ανανά, σιρόπι κανέλας και χτυπήστε καλά. Σουρώστε και σερβίρετε σε ποτήρι high ball. Γαρνίρετε με μια φέτα λεμόνι και χαμομήλι. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ !
 


Vintage “M DRY Mastiha”

VINTAGE-M-DRY-MASTIHA
[list line=”yes” style=”style5″]

  • 50 ml M DRY Mastiha
  • 25 ml Triple sec
  • 25 ml λευκό κρασί μοσχοφίλερο
  • 1 σταγόνα αρωματικό bitter
  • φλούδα πορτοκαλιού

[/list]

Τοποθετήστε στο Mixing glass πάγο M DRY Mastiha, στη συνέχεια προσθέστε όλα τα υλικά και αναδεύστε (stir). Σουρώστε σε ποτήρι coupe που έχετε παγώσει από πριν. Αρωματίστε και γαρνίρετε με φλούδα πορτοκαλιού. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ !
 


ΕΙΣΤΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 18;

Επιβεβαιώστε την ηλικία σας